Lumea canalelor de streaming este plină de bogăție, dar poate fi încă costisitor să te abonezi la Netflix, Hulu și Disney Plus, HBO Max, Amazon Prime, Hulu Plus, Disney Plus, HBO Max, Amazon Prime sau mai rău. Filmele online gratuite sunt antidotul pentru abonamentele nesfârșite de streaming. Acestea sunt șapte opțiuni excelente pentru a viziona filme online gratuit.

YouTube

YouTube se află pe această listă, deoarece YouTube are sute de filme gratuite și videoclipuri drăguțe cu pisici. YouTube este, de asemenea, unul dintre puținele site-uri care le permite utilizatorilor să evalueze filmele și să lase comentarii. Nu trebuie să căutați la întâmplare conținut gratuit; YouTube a organizat toate filmele gratuite într-o singură categorie.

Filmeserialeflix

Filmeserialeflix este un website romanesc conceput pentru ca utilizatorii romani sa vada filme online gratis subtitrate in limba romana. Site-ul contine filme de actiune, comedie, dragoste, anime-uri japoneze din seria Anime kage, dar si multe seriale online fs online precum Lucifer, Supernatural, House MD. Totul este oferit gratis vizitatorilor. Acestia au chiar si o categorie cu seriale turcestii pentru fanii acestuii tip de seriale.

Vudu

Vudu, brațul de streaming video de la Fandango, oferă atât videoclipuri plătite, cât și gratuite. Freelink-ul este în partea de sus a acestei pagini. Există mii de filme din care să alegeți, inclusiv filme vechi și noi, precum și schlock. De asemenea, organizează filmele în diferite categorii, cum ar fi Cele mai vizionate și cele mai importante vedete de film, Familie, Drame și Drame. Acest lucru ușurează navigarea.

IMDb TV

IMDbTV este un serviciu deținut de Amazon care nu a fost integrat în video Amazon Prime. IMDb este un loc în care ați putea merge pentru informații despre actori și regizori. Cu toate acestea, IMDb TV oferă sute de emisiuni TV gratuite. Filmele TV IMDb pot fi vizionate pe multe dispozitive prin intermediul aplicației sau al site-ului web Amazon Prime Video (conținutul TV IMDb marcat în mod clar ca atare).

Crackle

Crackle este un canal de streaming binecunoscut care a fost fondat în 2004. Crackle, spre deosebire de alte canale de streaming, este complet gratuit și oferă tot conținutul fără reclame. Răsfoiți emisiunile TV și filme în ordine alfabetică sau căutați anumite titluri.

Popcornflix

Popcornflix oferă un site de streaming video gratuit care are aproximativ 2.000 de filme dintr-o varietate de categorii. Îl puteți viziona într-un browser sau ca aplicație pe o varietate de dispozitive mobile. Nu aveți nevoie de un cont pentru a accesa site-ul web. Pur și simplu deschideți-l, alegeți un film și puteți începe să vizionați. Popcornflix are multe plăceri vinovate (cum ar fi „2-Headed Shark Attack”) sau imitații ieftine ale proprietăților populare („Atlantic Rim”, „Almighty Thor”), dar există ceva încântător în filmele pe care le poți viziona gratuit și cu foarte multe putine reclame.

Pluto TV

PlutoTV este diferit de majoritatea serviciilor de streaming video. Transmite programe TV în direct, pe care le puteți accesa printr-un ghid de programe. După ce răsfoiți prin numeroasele categorii, puteți sări în programul curent. De asemenea, puteți trece la fila La cerere și puteți accesa oricare dintre miile de emisiuni TV sau filme disponibile în bibliotecă. Sunt organizate în categorii ușor navigabile. Totul este complet gratuit și susținut de reclame